ABB ELEKTRİK BORÇLARINI ÖDEDİ
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) elektrikleri kesilen ya da kesileceği yönünde ihbarname alan 221 ailenin elektrik borçlarını ödedi.
abb-elektrik-borclarini-odedi
  • 627
  • 29.04.2022 21:01:59

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) elektrikleri kesilen ya da kesileceği yönünde ihbarname alan 221 ailenin elektrik borçlarını ödedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla, “Bayramda hiçbir ailemizin karanlıkta kalmaması için sosyal yardım alan ve elektriği kesik olan 221 hanemizin 141 bin 624 lira 48 kuruş TL tutarındaki elektrik borcunu ödedik. Hiçbir ev bayramını karanlıkta geçirmeyecek, biz buradayız” dedi.Ankara Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı öncesi borcundan dolayı elektrikleri kesik olan vatandaşları sevindirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla elektrikleri kesilen ya da kapatılacağı yönünde ihbarname alan ihtiyaç sahiplerinin faturalarını ödediklerini açıkladı.

“ONLAR DA BAYRAMI YAŞAYACAKLAR”

Paylaşımında “onlar da bayramı yaşayacaklar” diyen ve Ankara’da hiçbir evin karanlığa mahkum edilmemesini istediklerini vurgulayan Yavaş, sosyal yardım alan ailelerden 221 hanenin elektrik borçlarının tamamının kapatıldığının müjdesini şu sözlerle verdi: “Bayramda hiçbir ailemizin karanlıkta kalmaması için sosyal yardım alan ve elektriği kesik olan 221 hanemizin 141 bin 624 lira 48 kuruş TL tutarındaki elektrik borcunu ödedik. Hiçbir ev bayramını karanlıkta geçirmeyecek, biz buradayız.”