TÜRK YILDIZLARI VE JANDARMA ŞANLIURFALILAR İÇİN HAVALANDI
Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümü kapsamında Türk Yıldızları ve Jandarma Özel Harekat Ekipleri özel bir gösteri düzenledi.
turk-yildizlari-ve-jandarma-sanliurfalilar-icin-havalandi
  • 471
  • 10.04.2022 18:25:26

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümü kapsamında Türk Yıldızları ve Jandarma Özel Harekat Ekipleri özel bir gösteri düzenledi.

Şanlıurfa semalarını görsel şölene dönüştüren gösteride, Türk Yıldızları pilotları gökyüzünde kalp figürü çizerek, izleyicilerden büyük alkış aldı. Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yıldönümü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kutlamalar kapsamında Türk Yıldızları da özel bir gösteri yaptı. Eski havaalanında düzenlenen gösteri, kent sakinlerinden tam not aldı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve binlerce vatandaşın katıldığı gösteride, Şanlıurfa semaları, nefes kesen gösterilere sahne oldu.

Görsel bir şölen havasında gerçekleşen gösterilerde Türk Yıldızları pilotu, alanda bulunanları telsizle selamlayarak, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünü kutladı.Daha sonra Jandarma ekipleri de helikopterler eşliğinde “Üzüm Salkımı” adını verdikleri özel bir gösteri düzenledi. Gösterilerin sonunda vatandaşlar Türk Yıldızları ve ‘Üzüm Salkımı’ gösterisini gerçekleştiren jandarma ekiplerini uzun süre alkışladı.Şanlı destanın 102. yılını düzenlenen etkinliklerle kutladıklarını belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Türk Yıldızları pilotları ve Jandarma Özel Harekat ekibine teşekkür etti.